fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 22:03

Златин Крумов е назначен за генерален директор на НКЖИ

Той ще заема поста до провеждането на конкурс за избор на нов ръководител на дружеството

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Златин Крумов е назначен за генерален директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“. Той заема поста временно до избор на нов генерален директор, след като бе освободен досегашният Красимир Папукчийски.

Златин Крумов е завършил „Транспортно строителство” във ВВТУ „Тодор Каблешков” и притежава научна степен доктор за проектиране, строителство и поддържане на железни пътища и съоръжения. През годините е заемал различни длъжности в железопътното предприятие.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img