30.11.2022 | сряда | 00:38

Зима със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“

Публикувано:

Сподели поста:

Очакват ни забавни зимни дни с най-любимите герои.

Какво по-хубаво от маратон със Скуби-Ду и Том и Джери? Да, точно така – очакват ни много предавания и филми с тези любими герои през този месец, в ефира на Boomerang.

Следобедният уикенд-маратон включва филма „Скуби-Ду: Сценична треска“, където групата тийнейджъри детективи и необикновеното им куче ще преживеят своя версия на събитията от класическия мюзикъл „Фантомът от операта“. Всичко започва, когато Дафни и Фред решават да участват в шоу за таланти. Репетициите за него се провеждат в запустяла опера, където витае едно привидение. Фред и Дафни събират всички от „Мистерия“ ООД, за да разкрият тайната на призрака.

Героите във филма „Том и Джери: Изгубеният дракон“ също ще преживеят приключения с неземни същества. Докато се гонят и си погаждат номера, както обикновено, те намират странно яйце, а мистериозното създание, което се излюпва от него, приема Том за своя майка. Предстоят и още интересни събития, когато истинската му майка идва да си го прибере.

Маратонът започва на 26 ноември по Boomerang. Като ще се излъчва всеки уикенд от 17.00 до 20.00 ч.

За Boomerang

Boomerang е един от двата водещи детски канала, принадлежащи на Warner Bros. Discovery, заедно с Cartoon Network. Основната му аудитория са деца на възраст 4 – 7 години и техните семейства. Той спечели доверието на публиката чрез забавни, игриви и подходящи за семейно гледане предавания с добре познати и вечни герои като Скуби-Ду, Том и Джери, и Гарфийлд. Boomerang дава възможност на децата да се смеят с „Новите шантави рисунки ”, Inspector Gadget, „Мистър Бийн”, „Гризи и лемингите”, „Дороти и вълшебникът от Оз“, Miss Moon и първата оригинална продукция на Boomerang -The Happos Family.

newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
3.6 ° C
4.5 °
2.8 °
87 %
3.1kmh
100 %
вт
4 °
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...