fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:32

Жителите на Драгоман излизат на протест заради стара канализация

Те настояват за спешно финансиране на проект за реконструкция и доизграждане на част от канализационната, водопроводната и уличната мрежа

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Жителите на Драгоман са готови да излязат на протест, блокиращ автомагистрала „Европа“, ако не бъде намерено трайно решение за предотвратяване на „екологичната катастрофа“ на територията на града. Това се посочва в писмо до Министерския съвет, вицепремиера и министър на финансите в оставка Асен Василев и министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан Караджов, изпратено от кмета на община Драгоман Андрей Иванов и председателя на Областния съвет Младен Бухегер.

Те настояват за спешно финансиране на проект „Реконструкция и доизграждане на част от канализационната, водопроводната и уличната мрежа в гр. Драгоман, община Драгоман“.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img