Без вода, за времето от 10 до 22 часа, остават живущите в района между:бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Драган Цанков“, ул. „Борова гора“, ул. „Кръстьо Сарафов“, ул. „Св. Теодосий Търновски“, ул. „Крум Попов“ и бул. „Черни връх“. Причината – подмяна на спирателен кран по ул. „Лозенец“ и ул. „Калиакра“, ж.к. „Лозенец“.

От “Софийска вода” съобщават, че при продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска. Тя ще бъде разположена на ул. „Милин камък“ – на кръстовището с ул. „Криволак“.

Previous articleНС разглежда на първо четене антикризисната актуализация на Бюджет 2022
Next articleСетнините от болезнената Му налудничавост
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here