fbpx
17.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 12:16:29
събота | 21.05.2022 | 12:16:29
17.8 C
София

Земеделското министерство организира виртуална приемна

Трима директори на дирекции във ведомството ще отговарят на въпроси на земеделци

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Министерството на земеделието организира виртуална приемна. В рамките на инициативата земеделци ще могат индивидуално да разговарят с директор на дирекция във ведомството, да зададат лично въпросите си и да получи отговор.

Приемната ще започне работа в 9.30 часа, като до 10.30 часа пръв на въпросите на земеделците ще отговаря директорът на дирекция “Растениевъдство” Петър Кировски.

По регламент всеки участник ще разполага с пет минути.

От 10.35 до 11.35 часа на въпроси ще отговаря директорът на дирекция “Животновъдство” Деница Ковачева. 

Последният час на първата виртуална приемна в Министерството на земеделието е за стопаните, които имат въпроси към доктор Милена Трендафилова, директор на дирекция  “Политики в  агрохранителната верига”. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук