2.12.2022 | петък | 00:28

Затвори заведението, продаващо гофрети в „нетрадиционни форми“ в центъра на София

Публикувано:

Сподели поста:

От няколко седмици, заведението, предлагащо корфрети в София, не работи. NewsOne потърси собственика, който лично продава и гофретите във форма на фалоси, но той не ни отговори нито в социалната мрежа, нито от профила в „Инстаграм“. В профила на заведението в мрежата, използвано предимно от тийнейджъри, пише: „НЕ РАБОТИМ“.

Проверка на място установи, че решетката е надраскана с различни надписи. Те са придружени и от нарисувана петолъчка. Сърцето и адреса им в социалната мрежа също са заличени от едната страна на стената.

Снимка: Владимир Христовски

Заведението придоби известност с нестандартната форма на храната, която продава. Тя обаче възмути родители на деца, които учат наблизо и бяха редовни клиенти.

Родители на бунт срещу павилион за гофрети в София | NewsONE

Последваха протести и искане да се преустановят продажбите на корфретите.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
1.6 ° C
2.8 °
0.8 °
89 %
3.1kmh
100 %
чт
2 °
пт
7 °
сб
7 °
нд
7 °
пн
7 °

Прочети още

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона – Божурище

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона - Божурище

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху