fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 19:54

Затварят за 5 часа тунела към “Люлин”

Ограничението ще е в сила през нощта

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Тунелът към “Люлин”, който е в ремонт от 21 юли, ще бъде изцяло затворен за преминаване през нощта на 31 юли. Това потвърдиха за newsONE от Столичната община.

От там обясниха, че заради ремонтните дейности се налага за времето от 00:00 ч. до 5:00 ч. на 31 юли да се спре влизането на пътни превозни средства по бул. “Царица Йоанна” в участъка между бул. “Вардар” и бул. “Д-р Петър Дертлиев”. След това ще бъде възстановена създадената организация за преминаване през съоръжението.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img