30.11.2022 | сряда | 01:53

Затварят временно кръстовището на бул. „Цар Борис III” и ул.„Софийски герой“

Публикувано:

Сподели поста:

Затварят за движение кръстовището на бул. „Цар Борис III” и ул.„Софийски герой“ заради ремонта на релсовия път в участъка. Това ще се случи в сряда, а временните ограничения ще бъдат в сила до 14-ти декември. През това време се забранява влизането на пътни превозни средства от бул. „Цар Борис III“ и от ул. „Мъглен“ към ул. „Софийски герой“ и от ул. „Софийски герой“ към бул. „Цар Борис III“ и ул. „Мъглен“.

Снимка: СО

За същия период се променя и маршрутът на автобусна линия № 63, но само в посока бул. „Цар Борис III“. Тя ще се движи по маршрута до кръстовище бул. „Цар Борис III“ – ул. „Софийски герой“, по бул. „Цар Борис III“, по бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов“, обръщане посоката на движение на кръстовище бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов“ – ул. „Св. Георги Софийски“, бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов“, по бул. „Цар Борис III“ и по маршрута в посока планината Витоша. В обратна посока маршрутът не се променя.

Автобусите ще спират на спирки „кв. Лагера“ и „Бул. Цар Борис ІІІ“. За времето на ремонта се закрива спирка „Феликс Каниц“.

От Столичната община припомнят, че в този участък се извършва ремонт на релсовия път в кръстовището на бул. „Цар Борис III” и ул. „Софийски герой“, което е част от цялостния мащабен проект за реконструкция на релсовия път от Съдебната палата до кв. „Княжево“.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...