Въпросът не е към политиците и хората на Социалистическата уж партия, тя си остана, заедно с почитателката на Тодор Живков Корнелия Нинова, наследник на комунизма. Те са ясни. Няма да му се противопоставят, той до голяма степен им е съмишленик и съратник, дори им обира от гласовете.

Въпросът не е към политиците и почитателите на ГЕРБ – те не са нито за Европейско развитие на България, нито въобще за развитието й, те са за властта, далаверата и парите. Ако те идват от Европа с европейските програми, те са за Европа, ако идват от Русия с газа, те са за Путин и Русия. И те няма да му се противопоставят – той им върши работа – сваля омразното им правителство, за да дойдат  отново да дойдат на власт.

Въпросът не е и към Депесарите – те същите като ГЕРБ, само че като етническа партия са по-сплотени и между другото нямат нищо общо с правата на човека, освен ако човекът не е някой от ръководството на партията им. И те няма да му се противопоставят – той и тяхната работа върши.

Въпросът не е и към хората на Продължаваме Промяната – те си имат достатъчно грижи да удържат повсеместния напор на всички онези, които не желаят промяна. Пък и не с младоците от поколението на Продължаваме Промяната дадохме толкова време и усилия, дадохме част от живота си за свалим зловещия комунизъм и да се отървем от наследството му.

 Въпросът не е и към ония от Има Такъв Народ – те са зрелищници и купонджии, а тоя е от техния джинс – също голяма лаладжия и купонджия.

Въпросът “защо мълчите” не е и към безличната и мижитурчеста българска журналистика (изключваме изключенията).

Въпросът “защо мълчите” не е и към българските така наречени интелектуалци, защото по нашенско всъщност такива няма, а доколкото ги има, те са също така сгушени като останалите мижитурковци.

 Въпросът ми е преди всичко към политиците от Демократична България , за които се предполага, че са истински демократи и антикомунисти.

Защо мълчите ? Не виждате ли, че това разбесняло се връткало, което смени сума ти партии, тъпче и оплюва всички ценности, за които се борихме и които отстоявахме толкова дълго време. Или предпочитате да си кютате, укротени от парламентарното захлебване.

 Въпросът ми е към онези, които все още приемаме за стожери и темели на българката демокрация. Костов, Петър Стоянов, Надежда Нейнска и всички останали, за които се сетите.

Защо мълчите ?

Не виждате ли, че това прокопсало тарикатче заплашва да върне най-гнусните, най-мръсните и най-гадните адети на мракобесния комунизъм – Белене, концлагерите, мъченията. Или като сте се уредили по разни удобни кюшенца ( посланически, например), предпочитате да си мислите, че всичко е наред и няма за какво повече да си давате вече зор.

Въпросът ми е и към бившите съмишленици, онези, с които уж споделяхме и отстоявахме общи ценности.

Москов, ти защо мълчиш ? Нали си парче антикомунист.

Не виждаш ли, че това изоглавено лапацало се осмели да издума такива гнусотии и заплахи, каквито не се осмеляваха да издумат и най-отявлените комунистически ченгета.

Или не го закачаш, защото може да помогне за срутване на правителството и за нови избори, с възможност и твоята партия да се намъкне в парламента. И ти е по-изгодно да громиш измислени джендъри и либерали.

Радане, ти защо мълчиш ?

Не виждаш ли, че това разбеснял се югендче осквернява всичко, което постигнахме през тия години. Или ти е по на сърце чинно и прилежно да превърташ членовете и параграфите на европейското законодателство.

И накрая въпросът със страшния отговор. Защо мълчи прокуратурата, защо мълчи Гешев? Не вижда ли, че това самозабравило се комунистическо фашистче с мисловност на концлагерен надзирател и нагони на мутренски бияч нарушава сума ти членове на конституцията ? Защо не привлече Костадин Костадинов под отговорност?

Ами защото и той, Гешев е същият – това е страшният отговор. Защото и той е такъв. С неговите закани срещу “анархокомунистите” (всъщност честни български граждани) с готовността му да въвежда военно положение за щяло и нещяло, със склонността му да обявява свестни хора за врагове на България, с прокурорския тормоз над невинни, със самочувствието си на господюв инструмент.

Ами със сигурност и той би “тричал” национални предатели, и той би пращал политическите си съпрерници в концлагери.

И едно бъдещо управление на Костадиновото възраждане заедно с  БСП, така наречените патриоти, така наречените консерватори, нагаждаческия ГЕРБ, пък и ИТН никак не е за изключване, е напълно възможно. Защото докато всички вие мълчите, той увеличава влиянието си и набира сили.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here