fbpx
18.5 C
София
13 август 2022 | събота | 05:16

Започва деветото издание на Фестивала “180 градуса”

Събитието ще окупира пет арт локации в София

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

София приветства деветото издание на Фестивала “180 градуса – Лаборатория за иновативно изкуство”. Негови инициатори са Гьоте-институт България и екипът на Фестивала “180 градуса” . Мероприятието ще се състои на територията на института.

Събитието ще се проведе между 23 и 29 юли, като окупира пет арт локации и отново ще предостави пространство за взаимодействие между експерименталната музика, танц, театър и визуални изкуства в столицата. Мотивът за организирането на инициативата е допринасянето за креативното и хоризонтално общуване с фокус върху теми, важни за развитието и позиционирането на изкуството и културата в обществото.

На 29 юли, от 19:30 часа любители ще могат да присъстват на събитието “Студентска лаборатория” – в партньорство с Ансамбъл Модерн, ръководен от Дитмар Визнер.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img