fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:26

Започнаха ремонтните дейности в детските градини в Павел баня

Програмата е съобразена с предложенията на директорите на детските учебни заведения

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Община Павел баня започна работа по изготвената за летния период програма за ремонт и доставка на ново оборудване на общинските детски градини, съобщават от пресцентъра на местната администрация.

Програмата е съобразена с предложенията на директорите на детските учебни заведения, с които кметът Иса Бесоолу предварително организира срещи.

Няколко градини са оборудвани с климатици. Доставено е и оборудване за някои от детските заведения, предстои и подмяна на настилки в някои помещения. Това лято ще се извърши ремонт и на едното крило на детска градина “Синчец” в Павел баня, след като миналата година такъв беше направен на другото крило на сградата. Ще бъде ремонтиран и физкултурният салон.

Подобрения ще бъдат извършени и в градината в село Долно Сахране. От администрацията припомнят, че детските градини на територията на общината се посещават от над 300 деца и ще бъдат отворени през целия летен сезон.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img