2.12.2022 | петък | 01:01

Започна предаването на бюлетини и книжа в „Арена Армеец“ и „Асикс Арена“

Публикувано:

Сподели поста:

Секционните избирателни комисии започнаха да пристигат в столичните зали „Арена Армеец“ и „Асикс Арена“. Това се случва, след като Централната избирателна комисия официално обяви край на изборния ден и комисиите приключиха с броенето на контролните разписки от машините.

Снимка: NewsOne

В залите представители на „Информационно обслужване“ ще обработят резултатите от изборните книжа. Преди 21 часа пристигнаха резултатите от подвижните секции, които са 75 в София. От РИК-София заявиха за bTV, че близо 100 са сигналите за скъсани контролни разписки на гласоподаватели, избрали грешна опция и неупражнили правото си на глас, както са желали.

Снимка: NewsOne

Първите протоколи от Бургаско бяха обработени към 21:15 ч. Към този час в Кърджали също започна отчитането на резултатите. В Районната избирателна комисия са обособени 24 работни станции. До 21 ч. са приети и обработени 10 протокола. Предимно на подвижни секции.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
1.7 ° C
3.4 °
1.5 °
87 %
1.5kmh
100 %
пт
7 °
сб
7 °
нд
7 °
пн
7 °
вт
6 °

Прочети още

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона – Божурище

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона - Божурище

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху