fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 01:00:10
сряда | 25.05.2022 | 01:00:10
18.2 C
София

Започна кандидатстването за прием в първи клас

За втора поредна година родителите могат да подават документи по електронен път

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Отвориха електронната система за кандидатстване в първи клас в София. Тя ще приема документи до 5 юни. Неограничен е броят на училищата, които могат да посочват родителите.

Водещо при класирането на бъдещите първокласници е уседналостта по адресна регистрация. Има общо 4 класирания като през август системата ще бъде затворена. 

За втора поредна година родителите могат да подават документи по електронен път.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук