fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:57:52
четвъртък | 26.05.2022 | 19:57:52
26.8 C
София

Зам.-председател на НС: Премиерът Петков не е затворил вратата си за превозвачите

Това обяви Мирослав Иванов от „Продължаваме Промяната”

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

“Премиерът Петков не е затворил вратата си за превозвачите. Напротив – той ги е поканил на диалог, но се надявам този път те да изпратят представители, които наистина желаят да чуят какво има да им каже правителството, а не да налагат едностранни условия”. Така Мирослав Иванов от “Продължаваме промяната” коментира скандала между представители на превозвачите и министър-председателя по Нова телевизия.

„Търсим газ от няколко различни места. На първо място ще потекат по-големи количества от азерския газ”. Това обяви зам.-председателят на Народното събрание .

На въпроса дали цените на горивата у нас ще надскочат 4 лв. за литър, Иванов отговори, че не очаква такава тенденция.

„Цените в България са доста по-ниски от тези в Европейския съюз. Към днешна дата не се очаква увеличение на цените на петрола, поне такова драстично, каквото се чува от някои анализатори – 20-30%. Такова се очаква ако се включим в ембаргото на петрола и петролните продукти, които идват от Русия”, уточни зам.-председателят на НС и напомни, че ако ЕС не ни позволи изключение, България ще наложи вето на ембаргото.

„Има непрекъснат диалог на ниво коалиционни партньори. Има диалог и извън Народното събрание, на най-високо политическо ниво, и в самото НС”, категоричен беше заместник-председателят на институцията. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук