fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 19:43

Заловиха стрелеца от 4 юли в Чикаго

Силите на реда първо откриха оръжието на престъэплението, а после влязоха и в дирите на извършителя

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Шестима души бяха убити а 31 ранени при вчерашната стрелба на парад по случай деня на независимостта на САЩ в предградие на Чикаго, което е населено и с много българи.

Двадесет и четирима души са хоспитализирани след стрелбата.

Управата на Хайлънд парк съобщи, че полицията е открила карабина на местопрестъплението.

Силите на реда първо откриха оръжието на престъэплението, а после влязоха и в дирите на извършителя.

Заподозреният “е бил задържан, без инциденти”, докато е шофирал по магистрала извън Чикаго, са съобщили от полицията за вестник “Чикаго Сън Таймс”. По-рано беше съобщено, че вероятният извършител е идентифициран като 22-годишен мъж на име Робърт “Боби” Кримо, от Илинойс, а полицията в Хайленд парк обяви, че издирваният е бял мъж, дребен на ръст, с дълга черна коса. В издирването се включиха стотици полицаи и агенти на ФБР. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img