fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:33

Законът за личната помощ скара депутатите (ВИДЕО)

Любомир Каримански посочи, че над 4 000 деца ще останат без личен асистент

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Обсъждането на промените в Закона за личната помощ, предложени от “Има такъв народ” скара депутатите в парламента До напрежение се стигна след като парламентът не прие това да бъде първа точка за четвъртък в програмата на Народното събрание. Отказът предизвика размяна на реплики между ИТН и “БСП за България”.

Изказване с обидно съдържание на председателя на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов доведе до безредици в залата. От БСП поискаха неговото отстраняване от заседанието.

От “Има такъв народ” обвиниха управляващата коалиция в саботиране на промените в Закона за личната помощ. Любомир Каримански посочи, че над 4 000 деца ще останат без личен асистент.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img