fbpx
27 C
София
12 август 2022 | петък | 15:21

Задайте въпросите си към д-р Иван Маджаров, председател на БЛС в подкаста “Попитай журналиста”

Предаването може да проследите в информационния сайт NewsONE.bg, в ютуб канала ни, както и във фейсбука на медията и журналиста

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Задайте въпросите си към д-р Иван Маджаров, председател на БЛС. Възможността дава подкастът “Попитай журналиста” на живо с Владимир Христовски.

Предаването започва точно в 12 часа и може да бъде проследено в информационния сайт NewsONE.bg, в ютуб канала ни, както и във фейсбука на медията и журналиста.

Очакваме вашите въпроси към събеседника ни!

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img