За newsONE

за нас

национална информационна агенция newsONE

Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна.

Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация.

newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа.

newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.

Агенцията в цифри

newsONE стартира на 01.09.2021 година. Агенцията отразява новини от страната и чужбина, и бързо се налага като предпочитан източник за навременни, обективни и безпристрастни новини.

1 000 000
уникални посещения месечно

2 500 000+
reach месечно във Facebook

3 000 000+
reach месечно във Google

#1 в новините

#1 в новинарските ТВ

Телевизията в цифри

newsONE TV стартира на 21.03.2022 г. Телевизията се разпространява по сателит, кабел, IPTV и онлайн в мрежите на Булсатком, Неосат и още над 50 оператора в България.

1 500 000+
зрители месечно в България

500 000+
домакинства с достъп до телевизията

10+
държави с достъп чрез сателитно покритие

Радиото в цифри

newsONE стартира на 01.09.2021 година. Агенцията отразява новини от страната и чужбина, и бързо се налага като предпочитан източник за навременни, обективни и безпристрастни новини.

8 000+
слушатели дневно

10+
авторски подкаста

6+
часа LIVE дневно от мястото на събитието

#1 в достъпността

Работа

Ние сме отдадени на работата.

Страст

Новините са наша страст.

Резултати

Резултатите са неизбежни.

Ясна собственост

“Нюз Уан” ЕООД (NewsOne Group – NOG) е дигитална медийна компания със 100% българска собственост, част от портфолиото на инвестиционна група EVY Capital. Крайната собственост на една медия е от изключително значение за нейната редакционна политика, чистота и ценности. Затова ние, собствениците на ИА newsONE заставаме пред Вас с лицата си.

Владимир Иванов

Съсобственик | 50%

Емил Друмев

Съсобственик | 25%

Ясен Друмев

Съсобственик | 25%

Искаш да станеш част от екипът ни?

Виж свободните позиции и кандидатствай още днес!


JOBS.BG