fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:54

Юношите от хандбалния отбор на ХК “Мартен – 67” бяха наградени от кмета на Община Русе

През годините клубът има редица успехи на национално ниво

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Юношите от хандбалния отбор на ХК “Мартен – 67” бяха наградени от кмета на Община Русе Пенчо Милков, след като получиха медали за спортните си успехи. Старши треньорът им Илко Канатов също беше отличен, той получи плакет “Заслужил треньор” за отличната си работа през годините.

Младежите получиха медали за успехите си, а старши треньорът им беше награден за добре свършената работа и постигнатите високи резултати.

“Вие сте един прекрасен пример как всяка минута, посветена на тренировките, бива възнаградена – не просто със спортен трофей, но и с любовта на публиката”, каза кметът.

Юношите до 16 години заеха престижното четвърто място на Купа “България”, а Тодор Велев получи отличието “Най-добър вратар на Купа “България”. Те станаха втори и на Държавното първенство по хандбал в Каварна в края на май, където Никола Костадинов получи приза “Най-добър защитник на държавно първенство”.

Юношите до 16-годишна възраст заеха престижното четвърто място на Купа “България” и второ на Държавното първенство по хандбал в Каварна.

Момичетата до 12 години взеха участие на Държавното първенство в Горна Оряховица на 16 и 17 юни, като се представиха на ниво и завоюваха бронзовите медали.

През годините клубът има редица успехи на национално ниво – два пъти е държавен шампион за подрастващи, шест пъти е вицешампион, като има и многократно завоювани бронзови отличия.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img