fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 08:16:31
петък | 27.05.2022 | 08:16:31
15.8 C
София

ВСС продължава да заседава онлайн

Мярката остава в сила до 1 юни

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Пленумът на Висшия съдебен съвет прие решение в срок до 1 юни 2022 г., да провежда заседанията си от разстояние, като се осигурява пряко и виртуално участие на членовете. Това се случва съгласно Закона за мерките и действията по време на извънредно положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г., и за преодоляване на последиците.

Решението е взето на извънредно заседание, свикано по искане от членове на Пленума на ВСС, и е във връзка с отмяната на въведената в страната извънредна епидемична обстановка, считано от 1 април 2022 г.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук