fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 03:56

Всички погледи са вперени в Адел

С нова визия, нов начин на живот и нови хитове британската звезда чупи рекорди

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Новият хит на британската поп звезда Адел “Easy on me” се превърна в сензация само за часове. Певицата, която през последните седмици попадна сериозно под светлините на медийното внимание, не разочарова феновете си и за пореден път им предостави шанс да се докоснат до изключителната й душевност на артист и изпълнител.

Публикуван преди едва 14 часа в Youtube, клипът към парчето набра повече от 22 милиона гледания, които продължават да се увеличават всяка секунда. Освен, че изглежда фантастично в новата си и напълно различна визия, изпълнителката отново заложи на дълбока и поетична лирика, която през годините й създаде изключително силно ядро от почитатели.

“Човече, само Адел може да ни разруши по този начин с песен, която се казва “Easy on me”, споделя фен на певицата под клипа й.

“Тя е като митично създание. Всеки път, когато светът се нуждае от нейната музика, тя се появява и ни дава нещо страхотно. Обичам те, кралице”, казва друг.

“КРАЛИЦАТА СЕ ЗАВЪРНА!”, еуфорично коментира един от многобройните й почитатели.

През последните месеци британската звезда премина през редица метаморфози в личния си живот. Тя загуби 43 кг от теглото си, разведе се с мъжа си и застана смело на корицата на ноемврийския Vogue. И въпреки че новият й хит определено носи силно усещане за драматизъм и изпитания, изглежда че Адел е отворила нова страница в живота си. Празна и свободна в нея да бъде написано нещо хубаво.

- РЕКЛАМА -spot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img