fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:11

Въвеждат временна организация на движението заради фестивала “Пирин пее”

Движението на леки и лекотоварни автомобили ще бъде спряно в 7:00 часа на 30 юли

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Временна организация на движението ще бъде въведена през почивните дни между Симитли и Разлог в района на местността Предел. Тя е по повод провеждането на Националния събор на народното творчество “Пирин пее”. Ограниченията ще са в сила на 30 и 31 юли. 

Движението на леки и лекотоварни автомобили ще бъде спряно в 7:00 часа на 30 юли в района на провеждане на събора в местността Предел. Преминаването ще се осъществява по обходен маршрут, който е сигнализиран. Това е старият път през самата местност.

Тежкотоварните автомобили ще бъдат спирани на място и ще бъдат ескортирани с полицейски автомобили през главния път, с цел да се осигури безопасността на участниците в мероприятието. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img