fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:45

Валентин Димитров – Топлото беше признат за виновен

Той вече излежа три години за луксозния начин на живот с пари на дружеството

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Софийски градски съд призна бившия шеф на “Топлофикация София” Валентин Димитров, известен като Вальо Топлото, за виновен за пране на пари. Това стана

Това решение бе взето 13 години, след като беше даден ход по делото.

Прокуратурата поиска 10 години затвор за Димитров. Според обвинението, Топлото е присвоил 10 млн. лв. от “Топлофикация София”, които след това е превъртял в различни сделки. Подсъдима в този процес беше и майка му Цеца Димитрова. Тя обаче почина преди да чуе присъдата.

Димитров вече има една оправдателна присъда – за източването на дружеството, но пък лежа 3 години в затвора заради луксозните стоки, които си е купувал с пари на дружеството. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img