fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 12:59

Връщат маските в болници и социални домове

Новите случаи на коронавирус в страната са 417. Положителни са малко над 25% от направените 1 666 теста, показват данните в Единния информационен портал

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От днес са задължителни маските в болниците и социалните заведения. Решението е в сила за шест области заради високата заболеваемост. Това са София, Варна, Бургас, Добрич, Враца и Перник. 

Предпазните маски в градския транспорт засега остават препоръчителни. Предлага се и там, където е възможно, да се въведе работа от дистанция. 

Затваряне на бизнеси и изискване за COVID сертификати не се предвиждат към този момент.

Новите случаи на коронавирус в страната са 417. Положителни са малко над 25% от направените 1 666 теста, показват данните в Единния информационен портал. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img