fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 20:56

Волен Сидеров не очаква след изборите да се получи ново правителство

Той предрече, че предстои огромно разместване и нов световен ред

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Не очаквам след изборите да се получи ново правителство. Това обяви лидерът на “Атака”.

“Няма да могат да се сглобят помежду си, макар че ще има натиск отвън – най-вече ГЕРБ, ПП, десните жълтопаветници да се съберат и да направят правителство, което да продължи потапянето на България в блатото”, смята той и добави, че надпреварата кой да е по-любим на американците ще приключи, защото тя започва да затихва. Според лидера на “Атака” олигархичните кръгове на Запад вече виждат, че губят от санкциите. Той е убеден, че започва да се търси плавен преход към някакъв друг завой.

Според него в България няма истински елит, който да държи на националния интерес и добави, че “френското предложение беше една фигура от пластилин, продължи да бъде мачкана и допълвана като форма.”

“Българският народ не се вдига никога. Когато отчитаме и празнуваме въстания, съпротиви – това не е било вдигане на народа. Имало е отделни хора, отделни луди глави. И сега не искат да се съпротивляват. Това, което беше 2020 г. и беше обявено като протест на народа, беше мероприятие на “Америка за България”, соросоидните фондации, които трябваше да обявят, че Борисов е лош и Гешев е лош и трябва да ги свалим”, коментира Сидеров.

Лидерът на “Атака” каза, че досегашното управление, водено от “Продължаваме Промяната”, е било формирано като “смесица от аматьори, случайно попаднали хора”.

Сидеров подчерта, че “Възраждане” са ментето на оригинала.

“”Възраждане” дойде на място, което беше преди това напръскано с пестицидите на евроатлантизма. Партията стъпи на тази писта, но никога не казаха – това е пистата, която беше утъпкана, прокарана, утвърдена от Сидеров, от “Атака”, от неговите съратници. Костадинов повтаря моите неща и какво ще бъде неговото разочарование, когато разбере, че съм ги казал 15 години преди него”, добави той.

Според него разместването, което предстои, дава шанс на България да намери повече независимост и самостоятелност.

В ефира на БНР коментира, че на територията на днешна Украйна според него се води война на целия Запад начело със САЩ срещу Руската федерация, защото “Западът изяде себе си, турбокапитализмът погълна всичко, каквото можеше и вече няма какво да поглъща – остана Руската федерация, остана Китай”.

“Предстои такова гигантско разместване, че тук нашите коментаторски папагали ми е ужасно жалко като ги гледам. Ще има нов световен ред, най-нов световен ред. Турбокапитализмът приключва. Ще видим как светът ще се пренареди. Това, което сега представят като войната в Украйна, всъщност е война на целия англосаксонски Запад срещу цивилизационния център Русия, който ще бъде спасението за света”, коментира Сидеров.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here