fbpx
15.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 05:35

Волен Сидеров: Не искам вече да бъда със сабя отпред

Сидеров предвижда, че след парламентарните избори ще видим параламент, в който Кирил Петков и Асен Василев ще се разберат с всички

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

След тези избори ще дойде времето, когато ще се обединят патриотичните формации, доколкото те са такива и доколко те са доказали, че са такива, и ще започне едно обединение, в което аз се надявам да бъда един ментор, човек, който да показва посоката. Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов” лидерът на партия “Атака” и кандидат за президент Волен Сидеров.

“Не искам вече да бъда със сабя отпред, тази функция съм я изпълнявал, знам какво значи, защото тогава получаваш най-тежките удари”, допълни той.

Според него това обединение е възможно едва след изборите, след като се преглътне поредната горчива чаша на измамата.

Той прогнозира, че след парламентарните избори ще видим параламент, в който Кирил Петков и Асен Василев ще се разберат с всички, защото според него такава им е ролята.

“Ще се скалъпи някакво правителство и ще направят това, което отдавна се мъчат да стане. Ние сме фронтова държава – ние ставаме фронт срещу Русия, ние ставаме държава, в която правителството е абсолютно подчинено на американското посолство, ние ставаме държава, която трябва да мрази Русия и да търпим щети от това. Ние ставаме държава, в която колонизацията продължава”, коментира Волен Сидеров.

Лидерът на „Атака“ коментира и кандидатите за президент.

“Виждам залитане по някакви образи, които са измислени, нарисувани като анимационни герои, като детски филми, барбарони, които се нагаждат. Но ще минат тия избори и тогава ще се обедини вече виждането от българите към националистическия импулс, към българския фактор, защото ще разберат, че всичко досега е било измама и тогава ще стане обединението”, коментира Сидеров.

На въпрос защо е реален опонент на Румен Радев, той отговори, че не може да се сети за по-реален и автентичен

“Защото другите ги гледам, виждам ги тука. От професор по-нагоре, всички професори, генерали в България, пълно с професори и генерали. Може би имаме най-много генерали на глава от населението. Няма мъже с характер, които да кажат на американци, на руснаци включително, защото сега знам какво ще ме питате “Вие така за Америка, ама така за Русия”. Не, към всички съм достатъчно с характер”, каза още Сидеров.

По думите му сега вече в Русия има много мислители, изследователи, геополитици, които казват “Да, България ни е дала каквото трябва”, но го признават на час по лъжичка. “Ще го признаят това време, аз съм сигурен. Въпросът е ние да сме сигурни в себе си”, уверен е той.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here