fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:52

“Водно строителство“ отрече обвиненията на Рашков, ще си търсят правата в съда

От фирмата уверяват, че ще изпълнят ангажиментите си по договора

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Категорично възразяваме срещу спрягането на името на компанията “Водно строителство” АД в активни мероприятия с предизборни цели. Намираме пряка връзка между неверните внушения, отправени днес, репресиите, на които сме подложени и участието ни в справедливите и законни протести на пътно-строителния бранш. Това се казва в становище на фирмата, разпространено до медиите.

В него се твърди, че от всички изнесени данни на състоялата се по-рано днес пресконференция на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, единственото вярно е, че имат законен договор с “Автомагистрали” ЕАД за доставка на материали и наем на механизация за участък от АМ „Хемус”.

МВР: 60 млн. лв. за строежа на АМ „Хемус“ са изнесени в сакове и чували | NewsONE

Ръководството на фирмата казва, че застава зад ангажиментите, поети при сключването на договора, с доброто си име, което е градила десетилетия, с експертизата си, с модерната си техника и не на последно място – с предоставените гаранции, които са неизменна част от договорните взаимоотношения. По думите им всички останали твърдения са неверни и манипулативни.

Екипът на компанията оказва пълно съдействие на органите на реда в хода на извършваните проверки, като официално е заявило готовността си за това още на 18.10.2021 г. в писма до директора на ОД на МВР – Благоевград и до директора на Главна дирекция на Национална полиция.

„Ако тази политическа репресия продължи, ръководството на “Водно строителство” АД няма да се поколебае да потърси правата си пред съответните български и европейски институции“, подчертават от фирмата.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img