fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 18:29

ВМРО-Русе иска оставката на местните депутати от “Продължаваме промяната”

Искането е заради позицията на депутатите относно строежа на нова магистрала

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ВМРО – Русе призова народните представители от „Продължаваме промяната“, избрани от 19 МИР – Русе, да подадат оставка.

С такава позиция излиза областното ръководство на ВМРО – Русе във връзка със спирането на готовата процедура за изграждане на така дълго чаканата автомагистрала Русе – Велико Търново. Мотивите за ревизия на процедурите и проверка на договорите са несъстоятелни, тъй като всичко това е преминало през десетки проверки и процедури по Закона за обществените поръчки, се твърди в изявлението.

Снимка: Пресцентър на ВМРО

Според русенските войводи, изявлението на министър-председателя в оставка Кирил Петков в подкрепа на това решение подчертава пълното и непростимо неглижиране на проблемите в този рисков пътен участък. От ВМРО – Русе твърдят още, че депутатите, чиято оставка се иска, първоначално са подкрепяли проекта за магистралата, но в последствие са обърнали позицията си.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here