„Забранете този морален позор „София прайд“!“ С този призив председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос Контрера се обърна в официална декларация към кмета Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет. Зад документа застават и останалите съветници на Организацията в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

„Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина,“ питат представителите на ВМРО.

Поводът за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, докато забраняват далеч по-безобидни и исторически издържани събития като Луковмарш, обосновават се Контрера и колегите му.

И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства.

В изключително острото обръщение към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРО наблягат най-вече на това, че се допускат подобни извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите. Войводите дават за пример и поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда – с провокативното име „Юлиан е русалка“.Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза, възмущава се Контрера, подкрепен и от Митов, Петров и Антов, като обръща внимание на огромния финансов ресурс, който ще погълне охраната на парада.

И това ще струва стотици хиляди левове на българския данъкоплатец – въпреки че не иска подобен парад, той ще трябва и да си го плати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here