fbpx
11.3 C
София
петък | 20.05.2022 | 00:57:48
петък | 20.05.2022 | 00:57:48
11.3 C
София

Владислав Горанов: Не може да омаскарят един бивш министър, защото темата с лекия автомобил е битова

Той беше разпитан от ГДБОП заради джипа, с който се опита да премине сръбската граница

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Бившият министър на финансите от правителството на Бойко Борисов Владислав Горанов е на мнение, че има опит да бъде омаскарен заради появилата се информация за джипа, с който се опита да премине българо-сръбската граница.

“Не съм имал никакви взаимоотношения при регистрацията на този автомобил с държавата, така че не бих могъл да знам дали се издирва или не. Темата с лекия автомобил е битова, която не трябва да е център на вниманието, защото най-малкото от нея не може да се извлече омаскаряването на един бивш министър”, заяви Владислав Горанов.

Според бившия финансов министър Владислав Горанов твърденията на Бойко Рашков, че издирваният автомобил е регистриран преди да бъде произведен доказват, че става въпрос за документална измама.

“Става въпрос за документална измама и господин Рашков трябва да го знае по-добре от мен. Другото нещо, което трябва да знае, е, че има две експертизи, които показват, че този лек автомобил, който е внесен през 2020 година, не е манипулиран по никакъв начин”, заяви Владислав Горанов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук