fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:50:16
четвъртък | 26.05.2022 | 19:50:16
26.8 C
София

Владимир Жириновски почина след продължително боледуване

Руското здравно министерство обясни, че лекарите са се борили за спасяване живота на Жириновски с всички възможни за това медицински средства

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски почина днес след тежко и продължително боледуване, съобщи на пленарно заседание председателят на Държавната дума Вячеслав Володин, предаде ТАСС. Руското здравно министерство обясни, че лекарите са се борили за спасяване живота на Жириновски с всички възможни за това медицински средства.

“Владимир Волфович Жириновски почина след тежко и продължително боледуване”, заяви Володин.

Депутатите почетоха паметта на политика с минута мълчание и прекратиха заседанието.

“Това е удар по цяла Русия, по армията от негови поддръжници”, се казва в изявление на ЛДПР, публикувано днес, информира БТА.

Пред ТАСС Евгений Герасимов, председател на Комисията по култура и масови комуникации към Московската градска дума, заяви, че е възможно да бъде поставена паметна плоча на починалия лидер на ЛДПР.

“Току-що разбрах. Много съжалявам, че такъв човек е починал. Това е голяма загуба. Той има огромен принос за нашето общество. Сигурен съм, че споменът за него ще остане в сърцата ни. И, разбира се, ако има предложения за увековечаване на паметта на Жириновски, ние ще ги разгледаме”, каза Герасимов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук