3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 01:53:59
3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 01:53:59

Путин поздрави Радев за победата на президентските избори

"Убедителната Ви победа свидетелства за доверието на българските граждани към вас", се казва в поздравителното писмо от Кремъл.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Руският президент Владимир Путин изпрати поздравително писмо до Румен Радев във връзка с неговото преизбиране на поста държавен глава на България. Това съобщи пресслужбата на Кремъл.

“Убедителната Ви победа на изборите свидетелства за доверието към Вас от страна на българските граждани. Надявам се, че Вашата работа като държавен глава и занапред ще съдейства за развитието на конструктивните руско-български взаимоотношения”, се казва в писмото.

През 2018г. Радев се срещна с Путин в резиденцията му в Сочи по инициатива на руската страна. Тогава бяха обсъдени възможностите за съвместно партньорство, подобряване на двустранния диалог и теми в сферата на международната сигурност.

- Реклама -spot_imgspot_img
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук