fbpx
20.2 C
София
20 август 2022 | събота | 06:48

ВКС отмени изключването на Кирил Добрев и Калоян Паргов от БСП

Решението е окончателно

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Върховният касационен съд (ВКС) отмени решение на Софийския градски съд и отказа вписване на промени в състава на БСП – заличаване на Калоян Паргов и Кирил Добрев като членове на Националния съвет на партията. Решението е окончателно. То е публикувано в интернет страницата на съда.

В края на миналата година Националният съвет на БСП изключи Кирил Добрев от партията. През февруари т.г. пък наложи на Калоян Паргов наказание – временно отнемане на правата за заемане на партийни длъжности, членство в органите на партията и право да се кандидатира за такива в срок от една година.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img