fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:18

Вкараха “Вера Су” в кораборемонтния завод на “Терем”

Още не е ясно каква ще е съдбата на плавателния съд

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Корабът “Вера Су” беше  преместен от пристанището на Варна в кораборемонтния завод на “Терем – КРЗ Флотски Арсенал” край Белослав. Това се случи след като видимите пробойни бяха запушени. В завода се очаква да бъде допълнително ремонтиран.

Все още не е ясна каква ще бъде съдбата на кораба, който се заклещи на 20 септември край скалите в местността “Яйлата”, тъй като собствеността му все още е неизяснена. 

“Неговата съдба ще се реши от това дали ще бъде ремонтиран. Дали е икономически изгодно да бъде ремонтиран и използван или закупен от някого, или ще бъде предаден за скрап”, заяви пред bTV кап. Валентин Енчев, директор на “Морска администрация” – Варна.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here