fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:41

Вижте кога спира водата в част от кв. “Малинова долина”

Причината - изграждане на водопровод

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Заради изграждане на уличен водопровод по бул. “Свети Климент Охридски”, кв. “Малинова долина” се налага спиране на водата. Живущите в сградите, намиращи се на ул. “Евгений Силянов”, ул. “Георги Кьосеиванов”, бул. “Св. Климент Охридски” ще останат на сухо във времето от 9 до 18 часа. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водното дружество ще осигури водоноска, която ще бъде разположена на адрес: ул. “Евгений Силянов” на кръстовището с ул. “Георги Кьосеиванов”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img