fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:31

Вижте какви противоепидемични мерки влизат в сила в София -град от вторник

Те ще са в сила 1 месец

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Директорът на Столичната Регионална здравна инспекция д-р Данчо Пенчев издаде заповед, с която разпорежда нови противоепидемични мерки в София – град. Те влизат в сила от тази нощ и ще бъдат в сила в следващия 1 месец. Въвежда се задължителното носене на маски, спазване на физическа дистанция и въвеждането на дистанционна работа там, където е възможно това.

В заповедта е посочено още, че социалните заведения, както и в детските градини и ясли трябва да има засилен контрол за хора със симптоми на COVID-19.

Противоепидемичните мерки могат да бъдат променени в зависимост от развитието на епидемичната ситуация.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img