fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:37

Виктория Василева от ИТН напусна парламента (ВИДЕО)

Тя каза още, че днес си взима сбогом с илюзиите си

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Парламентът прекрати предсрочно правомощията на заместник-председателя на парламентарната група на „Има такъв народ“ Виктория Василева. Преди седмица тя сама депозира оставката си като народен представител.  

“Сигурна съм, че моето решение за някои от вас е изненада, за други е шокиращо, но има една 3 група хора, за които не е. Винаги съм се ръководила от убеждението, че политика се прави с ум и сърце, не с лакти и зъби. Благодаря на всички, които се отнасяха с мен с уважение. Ще имате и вие моето уважение. Това решение съм го взела сама с пълно съзнание”, каза Василева пред колегите си.

Тя благодари на всички, които са й показали уважение, разбиране и колегиалност. Василева каза, че решението го е взела сама. Ще е хубаво, ако веднъж завинаги това, което ни прави успешни хора, не само политици, е, когато забравим за “Аз”, а започнем да говорим с “Ние”, посочи още тя. И добави: “Днес не ви казвам “сбогом”, защото казвам “сбогом” единствено и само на собствените си илюзии”.

Колегите ѝ от другите партии казаха добри думи за нея, такива се чуха и от опозицията.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img