Виктор Стоянов: Вече не съм ерген, жената до мен ме вдъхновява и подкрепя

Той разкри подробности за момичето, с което има връзка в момента

0
762

Хитовото риалити шоу „Ергенът“ свърши, но дискусиите и коментарите за момичетата, борили се за сърцето на Виктор Стоянов, все още не са утихнали. Най – обсъжданата обаче е темата дали бившия спортист има половинка до себе си и коя е тя. В ефира на Би Ти Стоянов разкри, че има човек до себе си.

„На този етап Ергенът вече не е ерген. Псевдонимът може би ще си остане завинаги, но официално не съм ерген. Дамата, с която съм в момента, е едно невероятно момиче, което ме вдъхновява и подкрепя ежедневно. Тя притежава качества, които не се срещат често – целеустременост, отдаденост, интелигентност и желание за развитие”

Тези неща са рядкост при момичетата на нейната възраст, категоричен е той. След предаването, когато започва връзката им, Виктор Стоянов става изключително популярен и тя трябва да се съобрази с всичко, случващо се около него. Проява разум и огромно търпение.

Нагледал съм се на жени без особена амбиция, призна Стоянов. “Те се грижат основно за начина, по който изглеждат”, обясни той.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here