fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:13

Виктор Орбан събра овации на конференция на Републиканската партия в Тексас

Той беше поканен за оратор на събитието в Далас, където се очаква да говори и бившият президент Доналд Тръмп

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Унгарският президент Виктор Орбан говори пред Конференцията за консервативно политическо действие в американския град Далас, заявявайки, че левите прогресисти се опитват да отделят западната цивилизация от  християнските ѝ корени. Той поиска  по-голям контрол върху институциите във Вашингтон и в Брюксел предвид предстоящите междинни избори в САЩ през ноември.

Изказването на Орбан предизвика бурни овации, което показва  все по-голямо сближаване между него и републиканците в САЩ, отбелязва АП.  Той беше поканен за оратор на събитието в Далас, където се очаква да говори и бившият президент Доналд Тръмп.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img