fbpx
More

  Веселин Марешки влиза в битката за „Дондуков“ 2

  Негов вицепрезидент е Полина Цанкова

  Веселин Марешки влиза в битката за „Дондуков“ 2. Той е кандидатът на “Воля”. Това стана ясно, след като от щаба партията внесоха документите за регистрация в Централната избирателна комисия.

  Негов вицепрезидент е Полина Цанкова, инженер по образование, зам.-председател на Комисията по външна политика в 44-то Народно събрание.

  Марешки коментира, че сега е моментът властта да се даде на народа.

  В личния си профил във “Фейсбук” припомни, че през 2016г. са го подкрепили близо половин милион българи.

  “В няколко града като Варна, Добрич и други бях пръв. Тогава социолозите коментираха, че това е най-високият мажоритарен резултат, постиган на избори у нас. Постигнахме го заедно! Всички се надпредарват да се хвалят, че някакви „елити” ги подкрепят. Но благодарение именно на тях, България стигна дъното и стана за посмешище на цяла Европа”, пише още той.

  Именно заради всичките действия на псевдоелитите го принуждават да се кандидатира.

  “Тези „елити” доведоха държавата до разпад. Сега е моментът властта да се даде на народа, защото на следващите президентски избори през 2026г. държава може и да няма, а народът да се е изнесъл”, добавя Марешки.

  По думите му него не го подкрепят „елити”, а зад него са обикновените хора, които изнемогват в момента от скока на тока, парното, газта, хранителните продукти, които се чудят как ще оцелеят през зимата.

  “Властта трябва да е във вашите ръце, защото се видя, че онези нависоко изобщо не мислят за милионите българи, а само за милионите в собствения си джоб. Сегашното положение в България не ми остави друг избор, освен да се кандидатирам и отново да защитавам народа си, както го правя години наред в бизнеса”, обеща той.