fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 18:54:17
петък | 27.05.2022 | 18:54:17
28.8 C
София

Великобритания: Битката за Донбас продължава да е стратегически приоритет за Русия

Целта на руската армия е да установи пълен контрол над Донецка и Луганска област

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Битката за Донбас продължава да е стратегически приоритет за Русия, заяви днес британското министерство на отбраната, предаде Ройтерс.

Целта на руската армия е да установи пълен контрол над Донецка и Луганска област.

“В тези области сраженията са особено ожесточени в районите на Лисичанск и Северодонецк”, като руските сили се опитват да напредват от Изюм към Словянск, съобщи в Туитър британското министерство.

Поради ожесточената съпротива на украинските сили руските териториални победи са ограничени и костват сериозни ресурси на руската армия, изтъква министерството.

Ройтерс отбелязва, че не разполага с потвърждение на тази информация от независим източник, допълва БТА.  

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук