2.12.2022 | петък | 02:03

Веднъж в живота: Да изсвириш „Кръстника“ на Анди Гарсия пред Народния театър

Публикувано:

Сподели поста:

Има ситуации в живота, които статистически са възможни също толкова, колкото да спечелим две седмици подред джакпота от лотарията. Но все пак ги има. В това се убеди съвсем наскоро столичен музикант, чийто саксофон традиционно оглася пространството пред Народния театър „Иван Вазов“.

Докато уличният артист, свирил любимата си мелодия от саундтрака на безсмъртната филмова класика „Кръстникът“, негов слушател става холивудската знаменитост, изиграла самия кръстник – Анди Гарсия. Той е в България заради професионален ангажимент. Докато се разхождал в центъра на София, той дочул познатата мелодия и отишъл при музиканта.

Стопкадър:NOVA

След като преводачът обяснява кой стои срещу саксофониста, той изпада в ступор.

Стопкадър: NOVA

Музикантът дори попитал дали това наистина е кръстникът от едноименната гангстерска сага. Когато получава положителен отговор, шокът става още по-голям.

Стопкадър: NOVA

В следващите секунди емоционалният музикант дава всичко от себе си, за да впечатли холивудската звезда, която отвръща с одобрителни знаци и дори диригентства последните ноти на изпълнението. Гарсия оставя монети в знак на благодарност и се оттегля усмихнато, продължавайки разходката си в центъра на българската столица.

Стопкадър: NOVA

Анди Гарсия участва в „Кръстинкът 3“, изигравайки персонажа на Винсънт Мансини Корлеоне – незаконен син на Сантино Корлеоне и неговата любовница Луси Мансини. Буен и жесток гангстер, но верен и всеотдаен на фамилията. Отначалото работи за Джоуи Заза, но след раздора им е взет под крилото на Майкъл Корлеоне, в ролята на Ал Пачино. Винсънт взима прибързани решения и е женкар, но наследява Майкъл и става новия Дон Корлеоне.

Andy Garcia Says Hardest 'Godfather III' Scene Was Done in Reshoots
Анди Гарсия в ролята на Винсънт Корлеоне

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
София
облачно
1.7 ° C
3.4 °
1.5 °
87 %
1.5kmh
100 %
пт
7 °
сб
7 °
нд
7 °
пн
7 °
вт
6 °

Прочети още

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона – Божурище

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона - Божурище

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху