fbpx
20.3 C
София
13 август 2022 | събота | 17:20

Възобновиха ремонтните дейности на пътя Първомай-Асеновград (СНИМКИ)

Трафикът преминава по алтернативен маршрут през Асеновград-Тополово-Поройна

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Продължават ремонтните дейности на близо 28 км от пътя Първомай-Асеновград, до село Дълбок извор, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Снимка: Агенция “Пътна инфраструктура”

ВиК дружеството приключи полагането на новите водопроводни тръби в село Козаново и това позволява да се подновят строително-монтажните работи по пътната настилка.

Срокът за завършването им е 30 септември. В участъка от село Козаново до Асеновград до момента са изпълнени земни работи. В отсечката от село Дълбок Извор до село Патриарх Евтимово е положен неплътен пласт асфалтобетон – биндер.

Снимка: Агенция “Пътна инфраструктура”

Между селата Патриарх Евтимово и Козаново са извършени земни работи, почистена е крайпътната растителност, за осигуряване на видимост на шофьорите, ремонтирани са водостоци и предстои ремонт на настилката.

Участъкът да бъде с нова хоризонтална маркировка, знаци и ограничителни системи-мантинели за подобряване на безопасността на пътуващите.

Снимка: Агенция “Пътна инфраструктура”

По време на ремонтните дейности пътят е напълно затворен за движение. Трафикът преминава по алтернативен маршрут през Асеновград-Тополово-Поройна.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img