fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 21:10

Във вторник част от кв. „Люлин“ остава на сухо

Дружеството има готовност да осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Заради подмяна на спирателни кранове на резервоар „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването на жителите в столичния квартал „Люлин“. То ще бъде преустановено за времето от 10:00 до 22:00 часа.

Засегнати от дейностите ще са живущите в почти всеки микрорайон ж.к. „Люлин“,  ж.к. „Люлин – Център“ – бл. 290, бул. „Панчо Владигеров“ № 60, 66, 74 и бензиностанцията в района, на ул. „Околовръстен път“ – от ул. „3-ти март“ до бул. „Сливница“, в  кв. „Факултета“, м. Смърдана

С понижено налягане пък ще бъдат хората в ж.к. „Западен парк“, ж.к. „Красна поляна“ I-ва и II-ра част.

Дружеството има готовност да осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ж.к. „Люлин 8“ – бул. „Царица Йоанна“/локално платно/ до северозападния вход на метростанция „Люлин“, ж.к. „Люлин 9“ – ул. „Ген.Никола Генев“ пред входа на 40-то СОУ и в ж.к. „Люлин 10“ – ул. „Димитър Талев“ пред входа на ОДЗ № 100.

Подмяната на спирателните кранове ще подобри значително управлението на резервоара, който се явява един от основните стратегически обекти на водоснабдителната система и ще ограничи засегнатите домакинства при необходимост от бъдещи спирания на водоподаването.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img