fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:24

Василев обяви, че ПП все още не са събрали необходимите 121 гласа за проектокабинета

Кирил Петков ще бъде част от евентуален кабинет на “Продължаваме промяната”

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Кирил Петков ще бъде част от евентуален кабинет на “Продължаваме промяната”, съобщи номинираният от партията за премиер Асен Василев. Той не уточни на каква длъжност ще заеме Петков. Василев обяви, че партньорите все още не са осигурили необходимите 121 гласа. 

“Нека първо съберем 121 гласа. Още продължават разговори между парламентарната група и депутатите, но няма съществен напредък в намирането на нужния брой депутати. Длъжни сме да пробваме докрай. Всеки депутат има глава на раменете, има съвест и трябва да прецени дали иска да подкрепи програмата, която представихме. Тя е конкретна – с ясни срокове, с ясни ангажименти, с много ударна съдебна реформа в началото, която би помогнала да се решат част от проблемите, които вече две години се опитваме да решим като общество. За това най-вече търсим подкрепа”, уточни той.

Според вицепремиерът в оставка разговорите за персонален състав на кабинета са безсмислени и ще продължат, когато от “Продължаваме промяната” съберат необходимите 121 депутати.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img