28.11.2022 | понеделник | 03:50

Вандали изпотрошиха стъклата на жп спирка „Връбница“

Публикувано:

Сподели поста:

За изпочупени стъклата на жп спирка „Връбница“ заради вандалска проява сигнализира гражданин във фейсбук групата „Безумията в София“.

„Жп спирка „Връбница“. Ами, без коментар – колкото и да се строи, вандалщината надделява! Уви!“, пише потребителят в коментар към сигнала си.

NewsOne се обърна към Националната компания „Железопътна инфраструктура“, която стопанисва спирконавеса. Оттам обясниха, че навесът е бил направен през юни тази година.

„Щетите са за около 700 лв. за плоскости, като в тази сума не се включва доставката и монтажът“, заяви Елена Йотова от пресцентъра на дружеството.

Тя каза още, че в момента проучват цени и увери, че стъклата ще бъдат възстановени. На този етап не можа да се ангажира с точен срок кога ще бъде извършен ремонтът.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
снеговалеж
1.2 ° C
2.1 °
0.7 °
93 %
1.5kmh
100 %
пн
3 °
вт
4 °
ср
5 °
чт
5 °
пт
4 °

Прочети още

Информация за състоянието на републиканските пътища към 17:30 ч. на 27.11.2022 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Температурите са в интервала от -4 °С до +13 °С. Времето над страната е предимно облачно. Слаб...

Cъвет на президентите на BusinessEurope

Cъвет на президентите на BusinessEurope

Весела Лечева ще участва в Съвета по образование, младеж, култура и спорт в Брюксел

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник-министър Петър Бучков отпътуваха за Брюксел днес, където утре и...

Литературният феномен „Ордеса“ е вече на български

Разтърсващ и дълбок, романът е посветен на любовта, загубата и паметта Познат на българската публика със своята поезия, забележителният...