fbpx
More

  Валери Симеонов: Подготвя се огромна манипулация за изборите

  Според него те ще бъдат в Благоевград, 23 МИР – София и в Пловдив – град и ще са в полза на „Продължаваме промяната“

  Подготвя се огромна манипулация за изборите. Тя ще се осъществи чрез „незнайните“ машини, които никнат като гъби в нелегални квартири буквално всеки ден. Това заяви кандидатът за президент на коалиция “Патриотичен фронт” и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

  „Три са избраните области – Благоевград, 23 МИР-София и Пловдив-град. В тях ще бъде произведен резултат, който да даде предимство на пропрезидентската партия “Продължаваме промяната”. Те трябва да донесат няколко стотин хиляди гласа на ПП, които пък да донесат възможност тя да стане втора политическа сила, изпреварвайки БСП, и да получи мандат за съставяне на правителство“, предвиди той.

  Според него това е подготвено от двамата софтуерни специалисти, които са най-охраняваните специалисти от ДАНС.

  „Идеята е била „незнайните машини” да си останат по складовете. И при едно едно искане на партиите за една насрещна проверка – а такава неизбежно ще бъде поискана в трите избрани области с манипулирани резултати, тези машини да бъдат вкарани в действие. За да потвърдят манипулирания резултат“ , разкри схемата Симеонов.

  снимка: NewsOne

  Това обаче се осуетило от съвестни митничари, които разконспирирали целта. Те засекли разминаване в митническите декларации и фактурите – на кашоните пишело “Резервни части за машини”, когато отворили – вътре имало машини.

  Властта не е очаквала машините да бъдат разкрити и затова са комичните объркани обяснения за тяхното предназначение – първо бяха за Албания, за Грузия, после за резервни части, коментира Валери Симеонов.

  снимка: NewsOne

  Той е категоричен, че “Сиела Норма” е само изпълнител в една мащабна координирана акция, замислена отдавна.

  По думите му Радев се борел не само за втори мандат, а и за сериозно послушно парламентарно лоби.

  Снимка: Румен Радев

  “В последните дни социологическите проучвания промениха нагласите към балотаж. Това активира схемата, притесненията. Най-опасен е страхливият човек. А когато уплашеният човек е страхлив, може да направи всичко.”, анализира лидерът на НФСБ.

  Симеонов е убеден, че в неделя няма да има почтени и честни избори.

  „Първата лампа светна, когато на изборите на 11 юли при прогнозни данни до обяд, че „Обединени патриоти“ влизаме – след това гласовете рязко и изненадващо паднаха. Втората – с решението на ВАС за преброяването на разписките. Основен принцип при правораздаването е, че съдът вярва на свидетелски показания. Един съд да постанови, че трябва да се вярва на машината, а не на свидетелските показания, е тотално погазване на правото. А с решението на ВАС стана точно това. Абсурдно е!“, коментира той.

  Лидерът на НФСБ отново заяви, че те са против машинното гласуване и подчерта, че то е отречено навсякъде в цивилизования свят.