fbpx
11.3 C
София
петък | 20.05.2022 | 01:33:16
петък | 20.05.2022 | 01:33:16
11.3 C
София

Валентин Радев: Липсата на лидерство в управляващите е причина за разделението на обществото за оръжието за Украйна

Според двамата коалицията няма да се катурне в този момент, но краят ѝ се вижда

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Липса на лидерство в управляващите е причината за разделението на обществото по отношение на това дали България да даде оръжие на Украйна. Този коментар направи бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Валентин Радев в предаването на NewsONE “Попитай журналиста” с Владимир Христовски. От своя страна опонентът му – политическият анализатор Мажд Алгафари заяви, че решението на парламента да се окаже военно-техническа помощ не е било очаквано от обществото. 

Оказването на военно-техническа помощ на Украйна няма да продължи войната, а ще им помогне да се защитят, убеден е Радев. И двамата бяха категорични, че страната ни изнася оръжие за Украйна, но то е достигало до Украйна през трети страни. Бившият депутат коментира, че  Корнелия Нинова е излъгала, когато е казала, че не изнасяме оръжие, само и само, за да се хареса на електората. 

Според двамата коалицията няма да се катурне в този момент, но краят ѝ се вижда, защото пропастта между тях и народа се увеличава.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук