fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:12

Валентин Граматиков: До 5 работни дни ще изплатим забавените заплати на пътните строители

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

До пет работни дни ще осигурим неизплатените заплати на пътните строители. Това обяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Граматиков, който слезе при протестиращите работници и служители на “Автомагистрали-Черно море” и “ИСА 2000”, които ремонтираха участъка между Стара Загора и Чирпан на магистрала “Тракия”. Днес те се събраха на протест пред МРРБ заради неизплатени заплати. Протестиращите направихa жива верига около сградата и се опитаха да нахлуят във ведомството, но опитът им беше осуетен от полицията.

По думите на заместник-министъра дългосрочното решение, по което все още няма споразумение с представителите на протестиращите, които са в преговори с ръководството на министерството, е за намиране на начин да бъде изплатено всичко, което държавата дължи за свършените дейности.

Протестиращите са подготвили позиция до президента Румен Радев и премиера Стефан Янев, в която отново настояват да получат дължимите им 36 милиона лева. В противен случай 800 работници ще останат на улицата, твърдят протестиращите.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img