fbpx
16.8 C
София
неделя | 29.05.2022 | 02:10:55
неделя | 29.05.2022 | 02:10:55
16.8 C
София

В София фасада на сграда се срути върху улица

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Фасада на сграда се срути върху улица “Асен Златаров” в София. Инцидентът е станал около 11.00 ч. Фасадата е паднала при планирано срутване на сградата, но вместо навътре, е паднала към улицата.

В миналото сградата е била собственост на БТК, припомня БНТ. Тя е била в процес на събаряне, за да се изгради на нейно място жилищна сграда. При разрушителните дейности стена е съборила изградените скелета и много парчета от сградата са паднали на улицата.

В съседство се намира пощенски клон, който се посещава от много хора. За щастие в момента на срутването под сградата не е имало преминаващи автомобили или пешеходци. Няма пострадали и от строителите.

“Пълно безобразие. Можеше да има жертви,” коментират живуши в столичния район “Оборище”.

От Столичната община заявиха, че тече проверка по случая, проверява се фирмата-строител.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук